Moni-team


Ons moni-team

Re-Mind Kampen steunen op een team van Re-Mind collega's & moni's.

Vanuit Re-Mind zijn Axelle en Lien ieders aanspreekpunt. Zij bouwen doorheen het jaar aan ons kampenaanbod, de inhoud van elk van de kampen en de omkadering. Dagelijks zijn er twee vaste aanspreekpunten aanwezig om elke kampdag perfect te doen verlopen.

Ons moni-team bestaat uit moni's, flexmoni's & vakmoni's. Elk van hen heeft een specifieke taak en draagt zo bij om jullie kids een onvergetelijk kamp te bezorgen!

Word moni bij Re-Mind!

Je bent een vat boordevol creatieve ideeën & enthousiasme. Je wil een mooie cent bijverdienen en zelf een toffe tijd beleven. Je hebt verschillende talenten en wil je 100% inzetten om kids een onvergetelijk vakantiekamp te bezorgen.

Jij bent wie wij zoeken!

Ben je minstens 16 jaar (op het moment van het kamp)? Heb je een animatorcursus gevolgd, relevante ervaring en|of een pedagogische opleiding? Handig, maar geen must, wij voorzien interne ondersteuning. Barst je vol energie om kids te entertainen? Stel je kandidaat en we bekijken welke rol als moni je kan invullen.

Wij kijken er naar uit om jou in ons moni-team te verwelkomen!

Word vakmoni bij Re-Mind!

Je bent een expert in je vak. Je wil een mooie cent bijverdienen en zelf een leerrijke tijd beleven. Je hebt talent binnen Frans, Engels, toneel, ondernemen, programmeren en|of wondere wetenschap en wil je 100% inzetten om kids een onvergetelijk vakantiekamp te bezorgen.

Jij bent wie wij zoeken!

Ben je minstens 18 jaar (op het moment van het kamp)? Heb je een eerste passend middelbaar diploma, een geslaagd eerste bachelorjaar en|of relevante ervaring? Perfect! Sta je te springen om jouw passie te delen?

Wij kijken er naar uit om jou in ons moni-team te verwelkomen!

Ons team

Login

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?