KamplocatiesLOCATIE KORTRIJK | Sint-Paulus Basisschool Kortrijk


In Kortrijk gaan onze Re-Mind Kampen door in de Sint-Paulus Basisschool. 

De speelplaats van 4000 vierkante meter is gevuld met verschillende speeltuigen & veel groen. Het is een waar speelparadijs met veel ruimte om te sporten, te bewegen en ook buiten te genieten van kampactiviteiten. Enkel maar voordelen om er een fantastisch kamp van te maken!

Kom je jouw kind halen? Vraag zeker waar ze het meeste plezier beleefden. Wedden dat het mollegat, de zandbak of de klimtoren ook een van hun favorieten is?

Parkeren kan dichtbij. Check de plattegrond bij de foto's hieronder voor de precieze locatie(s).

Adres
Felix de Bethunelaan 1 in Kortrijk

 


LOCATIE MENEN | VBS Blijdhove Menen


In Menen worden onze Re-Mind Kampen vanaf herfst 2024 verwelkomd in VBS Blijdhove

Het grote grasplein, het grote overdekte gedeelte op de speelplaats en de diverse speeltuigen zorgen voor uren speelplezier. De speelplaats bestaat uit twee zones waardoor we de kleinere peuters en kleuters een apart speeldomein kunnen gunnen én de grotere kinderen kunnen laten genieten van de ruimte.

Kom je jouw kind halen? Vraag zeker waar ze het meeste plezier beleefden. We zijn ervan overtuigd dat ze het grasplein, de klimtoren of de speelelementen geweldig vinden.

Parkeren kan dichtbij. Check de plattegrond bij de foto's hieronder voor de precieze locatie(s).

Adres
Guido Gezellelaan 77 in Menen

 


LOCATIE AVELGEM | Sint-Jan Berchmans Basisschool Avelgem


In Avelgem worden onze Re-Mind Kampen vanaf krokus 2025 verwelkomd in de Sint-Jan Berchmans Basisschool Avelgem. 

De gloednieuwe speelplaats wordt momenteel nog gecreëerd. Het wordt een waar speelparadijs met talrijke zones om te genieten, speeltuigen om te klauteren en veel groen. De ideale omgeving om te spelen én om ook buitenactiviteiten van onze kampen te beleven. Plezier verzekerd!

Kom je jouw kind ophalen? Vraag zeker waar ze het meeste plezier beleefden. We zijn er zeker van dat ze even enthousiast zullen zijn als wij om er te mogen vertoeven.

Parkeren kan dichtbij. Check de plattegrond bij de foto's hieronder voor de precieze locatie(s).

Adres
Kasteelstraat in Avelgem