Beleef een kampdag


 • 8:00-9:00Voor-opvang

  Bij het aanmelden aan de ingang van de Sint-Paulusschool krijgen de kinderen een naamkaartje. Erna mogen ze vrij spelen op de speelplaats. Er zijn verschillende speelpleinen, een voetbalveld, een basketveld en een zandbak. Als het weer het toelaat, is er ook een springkasteel aanwezig.
 • 9:00Start van de kampdag

  We starten de dag samen met de hele groep met wat muziek en ochtendgymnastiek. Erna gaan de kinderen met hun kampgroep & de moni richting hun eigen kampruimte.
 • 9:15Activiteitenblok 1

  We beginnen met onze eerste activiteitenblok. De activiteiten vormen een combinatie van crea, sport en spel in het gekozen thema. Tijdens de zomervakantie volgen de kinderen van het lager onderwijs activiteiten passend bij de gekozen luiken (voormiddag luik 1).
 • 10:30Korte pauze

  Tijd voor een kwartiertje pauze. De kinderen verorberen hun koek of stuk fruit (zelf mee te brengen). Ze kunnen ook wat vrij spelen. Voor de kleuters is een iets langere pauze voorzien.
 • 10:45Activiteitenblok 2

  Na de korte pauze is er een tweede activiteitenblok. De activiteiten vormen een combinatie van crea, sport en spel in het gekozen thema. Tijdens de zomervakantie volgen de kinderen van het lager onderwijs activiteiten passend bij de gekozen luiken.
 • 12:00Etenstijd

  De kinderen genieten van hun picknick en een drankje. Vergeet dit zeker niet mee te brengen. Erna mogen ze vrij spelen op de speelplaats. Er zijn verschillende speelpleinen, een voetbalveld, een basketveld en een zandbak. Als het weer het toelaat, is er ook een springkasteel aanwezig.
 • 13:00Activiteitenblok 3

  In de namiddag genieten we van onze derde activiteitenblok. De activiteiten vormen een combinatie van crea, sport en spel in het gekozen thema. Tijdens de zomervakantie volgen de kinderen van het lager onderwijs activiteiten passend bij de gekozen luiken (namiddag luik 2).
 • 14:15Korte pauze

  Tijd voor een kwartiertje pauze. De kinderen verorberen hun koek of stuk fruit (zelf mee te brengen). Ze kunnen ook wat vrij spelen. Voor de kleuters is een iets langere pauze voorzien.
 • 14:30Activiteitenblok 4

  Na de korte pauze is er een vierde & laatste activiteitenblok. De activiteiten vormen een combinatie van crea, sport en spel in het gekozen thema. Tijdens de zomervakantie volgen de kinderen van het lager onderwijs activiteiten passend bij de gekozen luiken.
 • 15:45Afsluit van de kampdag

  De kampdag zit er bijna op... We sluiten de dag samen met de hele groep af met wat muziek en leren stap voor stap de kampdans.
 • 16:00-18:00Na-opvang

  De kinderen mogen afgehaald worden. Tot 16u15 wachten de kinderen op de eerste speelplaats. Erna mogen ze vrij spelen op de speelplaats. Er zijn verschillende speelpleinen, een voetbalveld, een basketveld en een zandbak. Als het weer het toelaat, is er ook een springkasteel aanwezig.

Login

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?