Vakantiekamp Engels

Ken jij reeds een aantal woordjes Engels, maar wil je ook een gesprek kunnen voeren? Hou je van Engelstalige liedjes of spreekt jouw favoriete TikTokker Engels en wil je wel wat beter begrijpen wat hij/zij zegt? Dan is het kamp Engels misschien wel iets voor jou. Tijdens dit kamp maak je op een creatieve manier en spelenderwijs kennis met de Engelse taal. Samen breiden we onze woordenschat uit en oefenen we tijdens interactieve spelletjes.

Het taalkamp Engels is er voor iedereen van het 5de leerjaar t.e.m. het 2de middelbaar die reeds enige notie heeft van de Engelse taal. Heb je reeds een jaartje Engels gehad op school? Dan kan je gerust ook aansluiten. We starten met de basis maar benaderen de taal niet op een schoolse manier waardoor ook jij je zal amuseren.
Wanneer? Waar?

4 - 8 juli
11 - 15 juli
8 - 12 augustus
16 - 19 augustus

Op het domein van:
Sint Paulusschool Kortrijk
Burgemeester Felix de Bethunelaan 1
8500 Kortrijk
Het taalkamp kan je – afhankelijk van je leeftijd – combineren met 5 andere kampthema’s. De kampthema’s worden afwisselend in voor- en namiddag aangeboden. Ontdek ze hieronder allemaal.

Is Engels niets voor jou, maar ben je wel nog op zoek naar een ander leuk vakantiekamp? Ontdek ons volledige aanbod per leeftijd hier: zomerkampen 2022.