Kamplocaties



LOCATIE KORTRIJK | Sint-Paulus Basisschool Kortrijk


In Kortrijk gaan onze Re-Mind Kampen door in de Sint-Paulus Basisschool, Burgemeester Felix de Bethunelaan 1 te Kortrijk.

De speelplaats van 4000 vierkante meter is gevuld met verschillende speeltuigen & veel groen. Het is een waar speelparadijs met veel ruimte om te sporten, te bewegen en ook buiten te genieten van kampactiviteiten. Enkel maar voordelen om er een fantastisch kamp van te maken!

Kom je jouw kids halen? Vraag zeker waar ze het meeste plezier beleefden. Wedden dat het mollegat, de zandbak of de klimtoren ook een van hun favorieten is?

Parkeren kan dichtbij. Check de plattegrond bij de foto's hieronder voor de precieze locatie(s).

 


LOCATIE MENEN | VBS Blijdhove Menen


In Menen worden onze Re-Mind Kampen vanaf herfst 2024 verwelkomd in VBS Blijdhove, Guido Gezellelaan 77 te Menen.

Het grote grasplein, het grote overdekte gedeelte op de speelplaats en de diverse speeltuigen zorgen voor uren speelplezier. De speelplaats bestaat uit twee zones waardoor we de kleinere peuters|kleuters een apart speeldomein kunnen gunnen én de grotere kinderen kunnen laten genieten van de ruimte.

Kom je jouw kids halen? Vraag zeker waar ze het meeste plezier beleefden. Wedden dat het grasplein, de klimtoren of de speelelementen ook een van hun favorieten is?

Parkeren kan dichtbij. Check de plattegrond bij de foto's hieronder voor de precieze locatie(s).

 


LOCATIE AVELGEM | Sint-Jan Berchmans Basisschool Avelgem


In Avelgem worden onze Re-Mind Kampen vanaf krokus 2025 verwelkomd in Sint-Jan Berchmans Basisschool Avelgem, Kasteelstraat te Avelgem.

De gloednieuwe speelplaats wordt momenteel nog gecreëerd. Het wordt een waar speelparadijs met talrijke zones om te genieten, speeltuigen om te klauteren en veel groen. De ideale omgeving om te spelen én om ook buitenactiviteiten van onze kampen te beleven. Plezier verzekerd!

Kom je jouw kids ophalen? Vraag zeker waar ze het meeste plezier beleefden. We zijn er zeker van dat ze even enthousiast zullen zijn als wij om er te mogen vertoeven.

Parkeren kan dichtbij. Check de plattegrond bij de foto's hieronder voor de precieze locatie(s).